Familiefoto’s met kwaliteit laten printen.

 

Binnenkort een familiegelegenheid waarbij iedereen zich netjes aankleed? Dan is het hartstikke leuk om een fotograaf in te huren. Een fotograaf maakt stabiele foto’s en bewerkt ze vervolgens ook voor je. Als je een fotograaf te duur vind kan je zelf ook tegenwoordig makkelijk foto’s laten printen. In dit artikel lees je hoe.

Voordat we overgaan naar het printen, eerst een paar basisregels voor het maken van correcte foto’s.

  • Zorg voor gebalanceerde lichtinval. Niet te vel en niet te donker.
  • Je moet ervoor zorgen dat de mensen waarvan een foto wordt gemaakt goed en recht in de foto staan.

Als je een aantal foto’s hebt gemaakt is het tijd om de beste eruit te kiezen. Kijk goed naar onscherpe foto’s, die wil je sowieso niet printen. Let er ook op dat de mensen hun ogen open hebben.

Zodra je de beste foto’s hebt uitgekozen is het tijd om ze op de computer te zetten. Zoek op internet een bedrijf in de buurt die foto’s print en maak een account aan. Upload vervolgens je foto’s in hun systeem. Kies de soorten, maten en hoeveelheden. Binnen een paar werkdagen zijn de foto’s klaar en kun je ze ophalen of laten verzenden.

 

 

Persoonlijk fotoboek maken is nu nog makkelijker.

 

Fotoboeken zijn al een tijdje erg populair. Persoonlijke kalenders of jeugdfoto’s zijn erg leuk om te hebben. Hang bijvoorbeeld je kalender in de keuken en ontdek elke maand nieuwe foto’s!

Het ontwerpen van je eigen fotoboek is de perfecte manier om het verhaal achter je foto’s in verhaal te vertellen. En het kost de moeite van het afdrukken van 100 foto’s. Het enige dat u hoeft te doen is uw afbeeldingen uploaden naar een computer, een provider kiezen en aan de slag gaan.

U vindt een aantal opties: gepersonaliseerde voorkantjes, themasjablonen, teksttoevoeging, volledig aanpasbare lay-outs. Je zou uren kunnen uitgeven aan het perfectioneren van je fotoboek. Je creativiteit lekker los laten gaan, of je zou de software het harde werk voor je kunnen laten doen en binnen vijf minuten een mooi aandenken hebben. Waar je ook naar op zoek bent, er is een fotoboek speciaal voor jou.