Ook gaan voor een design envelop?

 

In een wereld waar alles digitaal wordt, is het ontvangen van post een speciaal ding geworden. En aangezien dat het eerste is wat je ziet, is het ontwerp van de envelop net zo belangrijk als de inhoud. Van het aantrekken van een potentiële werkgever tot het huisvesten van een product, je hebt meer kans tot succes met een designer envelop.

Wanneer je een zakelijke brief naar een van je klanten stuurt, is het belangrijk dat je professioneel overkomt. Je wilt een goede indruk achterlaten en verwacht een professionele reactie.

Op internet kun je allerlei sites benaderen als je gaat voor een design envelop. Hiervoor hoef je geen software te downloaden, je kunt meteen aan de slag! Voeg afbeeldingen toe, zoals je logo, en maak het ontwerp af door je bedrijfsgegevens toe te voegen. Uiteraard kun je ook goedkoop enveloppen bestellen met een eigen bestand. Zo kun je je creativiteit lekker los laten gaan.

 

 

 

Verschillende manieren om stickers te gebruiken

 

Als het gaat om het promoten van je merk, is er niets spannender dan iemand een T-shirt zien dragen van je eigen merk. Door het gebruik van internet is het nog nooit zo eenvoudig geweest om contact te maken met een wereldwijd publiek. Je kan allerlei verschillende soorten stickers printen op allerlei artikelen.

Waarom stickers? Simpel: ze zijn goedkoop om te maken, leuk om uit te delen en kunnen worden gebruikt om uw merk of bedrijf te promoten op manieren waar u misschien nog nooit eerder aan had gedacht. Als supermarkt is het erg leuk om stickers van producten uit te delen. Natuurlijk zet je dan op de achterkant je merk. Als het een hype wordt om de stickers te verzamelen dan ben je goed bezig!

Je kan stickers ook op een handige manier gebruiken. Zoals een sticker met je wificode erop. Die plak je dan gewoon in de meterkast en hoef je nooit meer moeilijk te zoeken. Tegenwoordig doen veel bedrijven het al maar het uitdelen van stickers in steden is ook een goede marketing zet. Deel bijvoorbeeld stickers uit waar de Facebook pagina opstaat.

 

 

Zelf een wenskaart maken, kan gewoon!

 

Kaarten zijn eigenlijk een speciale soort van een brief. Mensen schreven al duizenden jaren maar de kaart kwam pas in de middeleeuwen. Alle kaarten werden toen met de hand gemaakt tot de machines dat overnamen. Kaarten worden vaak verstuurd voor verjaardagen of feestdagen. Voor een geboorte is het leuk om een wenskaartje te sturen maar  ook uitnodigingen, beterschapskaarten, dank-je-wel-kaarten, kerstmis-kaarten en allerlei wenskaarten.

Als je bijvoorbeeld een verjaardagskaart gemaakt hebt en gaat versturen is het een goed idee om er een persoonlijke opmerking in te zetten.

Er zijn veel soorten kaarten om te maken. De voorbeelden die je op de vele sites kunt vinden zijn op allerlei manieren aan te passen. Je hoeft niet te doen wat er staat en als je combinaties van verschillende kaarten wilt maken, is dat echt geen probleem. Of ben je creatief en start je met een blanco wenskaart zodat je helemaal zelf je wenskaart ontwerpt. Je kan verjaardagskaarten maken, beterschapskaarten, zomaar wenskaarten, Moederdagskaarten, Vaderdagskaarten en alle andere soorten wenskaarten.