Je eigen posters maken, hoe doe je dat?

 

Ooit al je eigen full-size posters willen maken, maar wil je geen 20 euro uitgeven? Dan heb ik een oplossing voor jou! Het enige wat je hoeft te weten is hoe je een computer, schaar en tape gebruikt. Dit proces maakt de poster duurzaam en voelt aan als het echte werk. Wil je ook een leuke poster maken? Lees dan het artikel en vind alle materialen ​​hieronder.

BENODIGHEDEN:

  1. Een kleurenprinter.
  2. Ductape of elke andere duurzame tape.
  3. Een afbeelding met een hoge resolutie. Bij voorkeur meer dan 1 megabyte.
  4. Schaar
  5. Een computer

Stap 1: Vind een afbeelding met een hoge resolutie.

Stap 2: Verdeel je afbeelding in meerdere kleinere afbeeldingen.

Stap 3: Klaar om te printen. Zorg dat je op word marge 0 kiest.

Stap 4: Alles knippen op maat. Knip recht, anders wordt het lelijk.

Stap 5: Bij elkaar leggen en met zorg plakband over de randjes.

Stap 6: Tape vervolgens de gehele achterkant om het stevige van een poster na te maken.

Na deze stappen ben je klaar! Gefeliciteerd, je hebt een zelfgemaakte full-size poster gemaakt! Als je de poster aan de muur wilt bevestigen, kun je het vastspijkeren of het op karton plakken en met klittenband aan de muur kleven.

 

Bedrijfspennen voor meer naamsbekendheid

 

Een van de meest populaire promotie-artikelen die worden gebruikt voor de marketing van een merk is een aangepaste pen. Samen met op maat gemaakte draagtassen en kleding zoals petjes, shirts en jassen, zijn promotionele pennen functioneel. Iedereen gebruikt bijna elke dag een pen, dus het ontvangen van een nieuwe pen is altijd goed.

Promo-pennen met de naam en het logo van het gedrukte merk zijn behoorlijk populair en zijn wereldwijd een van de meest effectieve reclametrucjes. Wanneer je een pen geeft aan iemand ziet hij jouw merk, elke keer wanneer hij de pen gebruikt.

Probeer promotionele pennen weg te geven. Ze zijn goedkoop en kosteneffectief, maar ze blijven uw bedrijf "adverteren". Het is een geteste manier in bewustmakingscampagnes voor merkmarketing.

Hier een aantal voordelen van promotionele pennen:

 

ERG NUTTIG

Pennen zijn erg handig. Mensen zeggen dat een gemiddelde pen zeven verschillende gebruikers heeft. Sommige mensen lenen en retourneren geen pennen, dus dit betekent dat meer mensen aan een merk kunnen worden blootgesteld, waardoor pennen een geweldige gift wordt.

BETAALBAAR

Het kost je bedrijf niet veel geld om promotionele pennen te maken. Ze kosten heel weinig en zijn heel gemakkelijk uit te delen. Een pen kost slechts een paar cent, dus het is een goed idee om promotionele pennen uit te proberen.

GRATIS RECLAME

Omdat pennen vaak worden geleend, kunnen ze "overal" heen gaan. Je weet niet waar ze zullen eindigen. Het is gratis adverteren voor uw bedrijf.

VARIATIE

Promo-pennen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, afhankelijk van uw bedrijf. Je kunt kiezen uit plastic pennen, of duurdere pennen uitdelen. Pennen zijn ook verkrijgbaar in verschillende vormen en maten

GEMAKKELIJK TE HERKENNEN

Promotionele pennen bevatten de naam en het logo van uw merk. Degene die de pen ontvangt, ziet uw merk elke keer dat hij het gebruikt. Sommige mensen zouden graag willen weten wat er op de pen staat geschreven.

 

 

 

Billboards op de juiste manier

 

Hoeveel billboards heb je tijdens je wandeling of autorijden in je leven bekeken? Je ziet ze overal en vallen altijd, als je het goed aanpakt, erg op. Denk bijvoorbeeld aan meubelgiganten die hun nieuwe tuinset promoten.

Wat maakt het kijken naar een billboard aantrekkelijk? Je kan ook de vraag stellen, wat kan ervoor zorgen dat de chauffeurs hun leven in gevaar brengen om een ​​kijkje te nemen op je billboards terwijl ze rijden? Het moet grafisch goed eruit zien, informatief zijn, interessant en vooral creatief.

Wanneer je dit goed aanpakt zul je veel aandacht trekken. Er zijn bedrijven die natuurlijk weer en stapje verdergaan. Zoals een chocoladefabriek die een enorme reep laat zien boven de deuren of een Coca Cola Billboard waar water overheen loopt. Het kan niet gek genoeg.