Posters in je woonkamer?

 

Posters kunnen als je het goed doet een leuke sfeer bijbrengen in en rondom uw huis. Een poster boven de bank of eentje aan de schutting? Dat kan allemaal.

Overweeg voordat je een poster gaat kopen je persoonlijke stijl. Ben jij iemand die posters ingelijst wilt hebben of uitgelijnde poster wilt? Bedenk eens hoe je style in andere kamers is die je hebt ingericht. De meeste soorten stijlen spreken voor zich.

Laten we zeggen dat je je bed tegen een muur hebt, je kunt ze boven je hoofdeinde hangen of naast je bed leggen opplakken. Je kunt ze ook boven je bureau of op je deur plaatsen. Je kunt ze allemaal netjes in een rij plaatsen of ze in een collage-look overlappen.

 

 

  

 

 

Je eigen gift-cards maken met Adobe Spark

 

Als u uw eigen cadeaubon wilt maken, is er geen eenvoudigere keuze dan Adobe Spark . Adobe Spark Post biedt u tientallen gratis, vooraf gemaakte sjablonen voor cadeaubonnen om uit te kiezen, zodat u het ontwerp eenvoudig aan uw merk kunt aanpassen en er zeker van kan zijn dat de cadeaubon er aantrekkelijk en professioneel uitziet.

De maker van het programma van Spark heeft een bibliotheek met foto’s die u kunt toevoegen aan uw creatie. Het biedt u ook de mogelijkheid om uw eigen aangepaste foto’s toe te voegen. Zodra het ontwerp van uw cadeaubon is voltooid, kunt u het gemakkelijk afdrukken en beschikbaar maken in winkels. Dit vereenvoudigt het proces en maakt het gebruik van een professionele grafisch ontwerper overbodig.